VEKİLLİĞE DOĞRU!

1.02.2015 10:54:50

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke'nin, 8 Şubat'ta yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağı iddia ediliyor. Eke'nin aday olmaması durumunda ise milletvekilliği adaylığına kesin gözle bakılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke’nin, 8 Şubat’ta yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağı iddia ediliyor. Eke’nin aday olmaması durumunda ise milletvekilliği adaylığına kesin gözle bakılıyor.

 

Yaklaşan genel seçimler öncesi kulislerde milletvekili adalarının ismi merak edilmeye devam ediliyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke’nin Genel Merkezle istişareleri sonucunda milletvekilliği yolu açıldığı yönünde görüşler bildiriliyor. Kulislerde, Eke’nin 8 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresi’ne aday olmayacağı ifade ediliyor. Eke, eğer kongreye aday olmazsa, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler’de Kayseri’den milletvekili adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Eke milletvekilliği adaylığıyla ilgili sessizliğini korurken, “Bizde görev istenilmez, verilir. Bize hangi görevi layık görürlerse, biz en iyi şekilde yerine getiririz” ifadelerinde bulunuyor.

 

Mete Eke’den boşalacak olan İl Başkanlığı koltuğuna ise isim verilmezken, makama partide etkili bir ismin geleceği noktasında görüş birliği hakim.