YEŞİLHİSAR ŞAMPİY..

13.06.2017 12:21:33

Yeşil-Beyazlılar hafta sonu sahasında oynadığı maçta lider Kayseri Yavuzspor´u yenerek şampiyonluk yoluna önemli virajı geçti. Yeşilhisar Belediyespor bu hafta kazanması ile ligi ikinci tamamlayacak ve bir üst ligi çıkacak.

STAT: Yeşilhisar İlçe Stadı

HAKEMLER: Alim Kandemir *** Mustafa Emre Doğruer *** Gökhan Erzin ***

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Irmak

YEŞİLHİSAR BELEDİYESPOR: Sefa Karasu *** Göksel Ulus *** Fatih Kamil Peker *** Yunus Emre  Göktaş *** Furkan Akburak *** Mehmet Ablak *** (Dk.76 Ali Emre Erbil **) Alperen Kadaman *** Erhan Güneş *** (Dk.57 Şükrü Karadağ **) Oktay Doğan *** Emre Somuncu *** (Dk.81 Celal Temir **)

KAYSERİ YAVUZSPOR: Halil Çağlar ** Uğur Yılmaz ** (Dk.72 Hasan Anıl *) Mustafa Burak Ekici ** İdris Kızıl ** (Dk.86 Hacı Mustafa Şafak *) Selçuk Çalışka  ** nusret Sarıtoprak ** (Dk.46 Yüksel Çağlıkasap **) Hakan Bıyık ** Hacı Osman Cengiz ** Tugay Taşoluk ** İsmail Mete ** Ahmet İkiz **

GOLLER: Dk. 29 Emre Somuncu, Dk.66 Furkan Akburak (Yeşilhisar Belediyespor) Dk.47 Hakan Bıyık (Kayseri Yavuzspor)

Mehmet Karabacak İkinci Amatör Küme B Grubunda  ikinci sırada yer alan Yeşilhisar Belediyespor sahasında ve taraftarı önünde oynadığı maçta Kayseri Yavuzspor´u 2-1 mağlup etti ve şampiyonluğuna ramak kaldı. Yeşil-Beyazlılar ligin son maçında bu hafta sonu Anadolu Yıldızlarını yenmesi halinde ligi ikinci sırada tamamlayacak ve bir sezon aradan sonra yeniden bir üst lige yükselecek. Yeşilhisar Belediyespor´a 2-1 mağlup olan Kayseri Yavuzspor ise sezonu tamamlayarak maç sonunda kupasını deplasmanda aldı. Son haftayı maç yapmadan hükmen galibiyet ile kapatacak olan Yavuzspor, Yeşilhisar Belediyespor maçı sonrası ASKF üyesi Süleyman Özçınar´ın elinden kupasını aldı.



Anahtar Kelimeler: YEŞİLHİSAR ŞAMPİY