Yıldız Kızlar 2. Eleme turuna hazır

28.07.2017 14:30:32

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası´nda 2. eleme turu maçları yarın 8 farklı grup merkezinde 32 takımın katılımı ile oynanacak.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası´nda 2. eleme turu maçları yarın 8 farklı grup merkezinde 32 takımın katılımı ile oynanacak. İlk turda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet elde eden ve 31 gol atan Kayseri Gençlerbirliği, ikinci tur maçları için yarın iddialı bir şekilde Malatya´ya hareket edecek. 
Kayseri Gençlerbirliği, ikinci tur maçında 30 Temmuz pazar günü Giresun Sanayispor ile karşılaşacak. Bu maç için hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, son çalışmasını bugün yaptı. Yarın, Malatya´ya hareket edecek olan Kayseri temsilcisinde cezalı olan Pınar Çeri dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kayseri Gençlerbirliği, zorlu müsabakada Giresun Sanayispor´u elediği takdirde bir gün dinlenmenin ardından yine Malatya´da oynanacak olan Erzincan Gençlergücü-Şanlıurfa Gençlikspor maçının galibi ile son 8´e kalabilmek için mücadele edecek. Bu maçı da kazanan ekip tarihi daha sonra belli olacak ve İzmir´de oynanacak olan Türkiye finallerinde mücadele etme hakkı kazanacak. Kayseri Gençlerbirliği Antrenörü Enes Karakaya, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederken, ´´Giresun ekibi geçen sezonun finalistlerinden. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama hedefimiz bu maçı kazanarak ardından Play-Off maçına çıkmak.Son olarak ise son 8 takım arasına kalarak Türkiye finallerinde mücadele etmek istiyoruz´´ dedi.
2. eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 30 Temmuz tarihinde yapılacak. Rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar 1 gün dinlendikten sonra aynı merkezde 3. eleme turu müsabakalarını oynayacak ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası´nda ilk 8 takım arasına girmeye çalışacak. 2. ve 3. eleme turu karşılaşmaları ile final müsabakaları tek maç eleme usulü ile gerçekleştirilecek. Müsabakalar 35´er dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10´ar dakikadan 2 uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlayacak. Maçlar Isparta, Konya, Malatya, Nevşehir, Eskişehir, Afyon, Kastamonu ve İzmir olmak üzere 8 ayrı ilde oynanacak.