Z YAPI´DAN ATAK!

3.10.2016 11:34:38

İnşaat sektöründe adından söz ettiren Z Yapı, İldem Kaykoop ?ta Z City C ve D bloklarının temelini attı.

Kayseri´de kurulduğu tarihten itibaren inşaat sektöründe adından söz ettiren Z Yapı hafta sonu düzenlenen törenle İldem Kaykoop ?ta Z City C ve D bloklarının temelini attı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı temel atma töreninde bir konuşma yapan Z Yapı İnşaat Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Fedakar, ?Bugün İldem Kaykoop ta Z City C ve D bloklarının temelini atmış bulunmaktayız. 2 blok olarak tasarladığımız daireler 4 daire üzerinden olacak biçimde 10 katlı 80 daire yapılacaktır. Ayrıca bu daireler 29.09.2016 tarihinde İldem Cıty C ve D Blok 80 dairelik konutlarımız 3+1 olup , C blok 2017 yılında D blok ise 2018 yılında teslim edilecektir. ?dedi. Temel atma töreninde Kurban kesilip, davetlilere yemek ikramında da bulunuldu.
Ayrıca firmaları hakkında bilgiler veren başkan Fedakar :?Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kaliteli anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile ?en iyi´ şekilde değerleri yönetmek.
Gerçekleştirdiği bütün projelerde bulunduğu bölgeye değer katmak, yüksek kalitede ürün yapmak, modern ve estetik yaşam alanları yaratmak.
Son teknolojileri projelerine enteğre etmek, dünya standartlarında güvenli yaşam alanları oluşturmak.
Müşteri beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası memnuniyet ilkesiyle hizmet vermek misyonuyla geleceğe uyumlu, kaliteli yaşam mekanları üretmek için çalışmaktadır.
İnşaat sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen Türkiye´nin ve Kayseri´nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Müşteri odaklı yaklaşımıyla inşaat sektöründe zirveyi hedefleyen, tüm yenilikleri takip ederek günümüzün olduğu kadar geleceğinde ihtiyaçlarına uygun projeler üreterek modern bir hayat tarzı oluşturmak.
Toplum için güvenli ve çağdaş yaşam ortamlarının oluşturulmasına ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamak.
Geleceğimizi bugünden şekillendiriyoruz. Varlık nedenimiz olan müşterilerimize güvenli yapılar, mekanlar ve karlı yatırım fırsatları yaratmaktayız. İnşaat sektöründe standartları belirleyen öncü firma olmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.
Liderlik, iletişim, tedarikçiler, işçiler ve taşerona eğitimler aracılığıyla şirket bünyesinde kalite duyarlılığı ve sorumluluğu kültürü kurmak.
Şirket içinde ISO 9001:2000 şartlarına uyumlu bir kalite yönetimi sistemi sürdürmek.
Şirketin kalite hedeflerini yerine getirmek için yeterli kaynakları -yönetim temsili dahil olmak üzere- sağlamak. Düzenli olarak şirketin her seviyesinde performansı kontrol etmeyi, iyileştirme için planlar üretmeli ve şirket hedefleriyle uyumlu olmayan durumları rapor etmek,
Yeterli düzeyde performans sağlanamayan her koşulda sorunun köküne inerek sorunun tekrar yaşanmasını engellemek.
İş emniyeti, işçi sağlığı, çevre koruma, personel, yapısal ilişkiler ve kalite güvencesi için tutarlı, muntazam ve efektif bir yönetim sistemi kullanmak.
Kaliteli ve çevre konusunda bizim kadar yüksek hedefleri bulunan tedarikçilerle çalışmak, bu kalite politikasının uygunluğunun ve performansının her yıl gözden geçirilerek kalite yönetim sisteminin sürekli iyileşmesini sağlamaktır.
Z Yapı´nın bütün çalışanları kalite duyarlılıklarını iyileştirmeyle, kendi alanlarındaki kalite sorumluluklarını yerine getirmeye ve sürekli olarak bu kalite politikasının uygulanmasıyla yükümlüyüz.
Z Yapı İnşaat Ltd. Şti. Genel Koordinatörü Mehmet Akif Yılmaz da bir açıklamada bulunarak:? Belsin Panorama A ve B Blok 56 daire 155 m2 lik dairelerimizin kaba inşaatı tamamlanmış olup, 2017 yılı 8. ayda konut sahiplerine anahtar teslimi yapılacaktır. Yıldızevler projemiz ise 3+1 sisteminde 155 m2 lik daireler şeklinde düzenlenmiştir. Bu projemiz doğu garajına sıfır tramvaya ise 200 m2 mesafededir. Bu projemiz 2017 yılında teslim edilecektir. Projelerimize gösterilen ilgiden dolayı ve İldem Cıty´nin temel atma törenine katılımlarından dolayı tüm Kayseri halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. ?dedi. (Haber: Bekir Aslantaş)

/resimler/2016-10/3/1138067123860.jpg/resimler/2016-10/3/1138389624504.jpg



Anahtar Kelimeler: YAPI ATAK