ZAFER SURUSU YAPTILAR

1.09.2016 08:56:14

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kortej sürüşü düzenleyen Pars Chopper Motor Grubu, turu Kartal Şehitliği´nde tamamladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Pars Chopper motor grubu kortej sürüş yaptı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nda başladıkları sürüş Sivas Caddesi ve Talas´ın ardından Kayseri Kartal Şehitliği´nde son buldu.
Zafer bayramı kutlarken şehitleri de unutmadılar
Zafer Bayramı dolayısıyla yaptıkları etkinliği Pars Chopper grubu kaptanı Gökhan Ramazanoğulları şu şekilde değerlendirdi: ?Kuşadası Motor Festivali´nden yeni geldik, sürekli il dışında ve şehir içerisinde sürüşlerimiz oluyor. Biz büyük bir aileyiz motor sürmeyi seven herkese saygı duyuyoruz. Milli, manevi bayramlarda ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sürüşlerimiz devam ediyor, bundan sonra da grup üyelerimizle huzur evi ziyaretimiz olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı toplu bir sürüşle kutlamayı grubumuz istiyordu. Ancak bunun yanına şehitlerimizi ziyaret de eklenince bu akşam yaptığımız sürüş bir anlam buldu.? Çok sayıda motorun katıldığı sürüşe motorcular eşlerini ve çocuklarını da getirerek 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı hep birlikte olarak kutladılar. (Haber: Ayşenur Sarıkaya)



Anahtar Kelimeler: ZAFER SURUSU YAPTILAR