Mehmet KETENCİOĞLU


ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DİYECEKTİK HAKEM İZİN VERMEDİ...

Ligin 26.haftasında nerdeyse şampiyon oldu gözü ile bakılan Medipol Başakşehir takımınıKadir Hastan eli boş gönderdik ligin zirvesinde taşların yerinden oynamasını üst tarafa yeniden heyecan gelmesini sağlayacakken Tabiri caizse Galatasaray´ın ekmeğine ya


Ligin 26.haftasında nerdeyse şampiyon oldu gözü ile bakılan Medipol Başakşehir takımınıKadir Hastan eli boş gönderdik ligin zirvesinde taşların yerinden oynamasını üst tarafa yeniden heyecan gelmesini sağlayacakken Tabiri caizse Galatasaray´ın ekmeğine yağ sürdük diyecekken eyyamcı hakemin kurbanı olduk.

Bu galibiyetle 33 puana ulaşan İstikbal Mobilya Kayserisporumuz ligin altındaki takımların bu hafta kaybetmesiyle aslında bu hafta 3 puan değil,4 puanın sahibi oldu milli maç arasına büyük bir moral ve avantaj ile girdi. Eyyamcı hakem Yaşar Kemal uğurlu 94 dakika boyunca takdir haklarını hep Başakşehir lehine kullanınca, % 70 te topa hükmeden de Konuk ekip olunca Kayserisporumuz mecburen "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" oynadı ve zorda olsa  başardı. Bütün futbolcular alınlarından öpülmeyi hak ettiği.
Bir tarafta makine dişlisi gibi işleyen bir konuk ekip diğer tarafta ilk on biri zoraki çıkaran bir ekip. Bir tarafta küçük bütçesi ile tipik bir Anadolu takımı diğer tarafta devlet desteği ile oynayan bir takım. Bundan iyisi ancak onurlu hakemler olursa olur. Yoksa Anadolu takımı hep figüran olarak kalır. Son söz "BU ÜLKENİN İYİ FUTBOLA İHTİYACI YOK. NAMUSLU HAKEMLERE İHTİYACI VAR"