Bekir ASLANTAŞ


Kocasinan´a Kazım başkan yakışır

MHP´nin güçlü isimlerinden, sevilen ve sayılan şahsiyeti Kazım Yücel, Kocasinan Belediyesi başkanlığı için gerçekten yakışan bir isim. Aday adayı ama adaylığı kesin gibi görülüyor Kazım ağabeyin.


 

   MHP´nin güçlü isimlerinden, sevilen ve sayılan şahsiyeti Kazım Yücel, Kocasinan Belediyesi başkanlığı için gerçekten yakışan bir isim. Aday adayı ama adaylığı kesin gibi görülüyor Kazım ağabeyin. MHP´nin şuan en güçlü ismi Kazım Yücel. AK Parti, Kocasinan´a kimi gösterirse göstersin , Yücel ismi ile kaybetme korkusu yaşayacaktır. Sokaktaki insan, sanayideki esnaf, çarşıdaki halk Kazım Yücel´i partisinden dolayı değil bakın bunun altını çiziyorum ?Kazım Yücel´in şahsiyetini, kişiliğini ve dürüstlüğünü çok seviyor ve güveniyor. Hal böyle oyunca mutlaka genel merkez bunu göz ardı edecek değil. Ben inanıyorum ki 31 Mart 2019 Yerel seçimlerde MHP´nin Kocasinan adayı Kazım Yücel olacaktır ve olması da gerekiyor. Halkın içinden biri, halk ile el ele, dertleri dinleyen, derman olmaya çalışan, gecesini gündüzüne katan Kazım Yücel, o kadar sempati duyulan bir isim ki gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşıyor. Yani şimdi bir belediye başkanı nasıl ilgi ve alaka görüyorsa inan ki Kazım başkan da aynı ilgi ve alakayı görüyor. Sosyal medyadan da takip ediyorum. Hemen hemen yüzlerce kişiye ulaşan, hepsi ile oturup kalkan, millete tepeden bakmayan, güler yüzlülüğü ile sempati toplayan Kazım Yücel, soyadı gibi vatandaşlarca ?Yücel´i yor. Hadi atalarımız ne demiş ?ne ekersen onu biçersin´ diye. Evet, Kazım ağabey inanın ektiğini biçiyor. Seçim öncesi böyle hareketli günler geçiren Kazım Yücel´i vatandaş bağrına bastı ?evladımız´ diye seslendi.  Hem ismi hem de MHP´nin gücü ile seçimlere inanıyorum ki aday olarak girecek ve büyük başarı elde edecektir Kazım başkan.

Başkan diyorum çünkü vatandaş böyle sesleniyor. Eee tabi yakışıyor da başkan ismi. İsmi netleşmesi durunda Ak parti cephesinde de bir tedirginlik olacağı kaçınılmaz gibi görüyorum. Dedim ya sevilen, sayılan bir ismi destekleyen vatandaş var. Kocasinan için bir fırsat var. Artık son söz MHP genel merkezinde. Bugün yarın netleşir isim. Kayseri MHP cephesi Kazım Yücel ismi ağır bastığını üstüne basa basa söylüyorum. Hem Kocasinan hem MHP ve hem de Kazım Yücel başkan için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.