BÜYÜKŞEHİR´DEN KADINLAR GÜNÜ´NE ÖZEL

8.03.2018 22:11:18

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK ve Ulaşım A.Ş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK ve Ulaşım A.Ş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.  KAYMEK tarafından BYZ Outlet´te ?Takı Tasarım ve Cam Boncuk Yapım? atölyesi açılırken, Ulaşım A.Ş. de Cumhuriyet Meydanı´nda kadınlara çiçek dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde ?KAYMEK Kadınları Duada Buluşuyor? etkinliğinin yanı sıra BYZ Outlet´te de ücretsiz kurs açtı. KAYMEK tarafından açılan ?Takı Tasarım ve Cam Boncuk Yapım? atölyesi kadınlardan büyük ilgi gördü. Gün boyunca atölyeyi ziyaret eden kadınlar, kendi takısını kendisi tasarladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine Kayseri Ulaşım A.Ş. de katıldı. Ulaşım A.Ş. tarafından Cumhuriyet Meydanı´ndaki raylı sistem durağı ve çevresinde kadınlara çiçek dağıtıldı.